top of page
clickdoc.webp

Kun of wil je niet naar de praktijk komen? Intake aanvragen of voortgang bespreken?

Videoconsult

Voor cliënten die niet naar de praktijk kunnen of willen komen bieden wij de mogelijkheid aan voor een videoconsult.

Dit houdt in dat er een beveiligde video verbinding gemaakt wordt met je mobiele telefoon, Ipad of computer.
Tijdens dit consult kunnen wij een intake gesprek houden, of wanneer je al eerder geweest bent je voortgang bespreken. Aansluitend is het mogelijk om een aangepaste behandeling te doen, of wij spreken een gepersonifieerde hypnose sessie voor je in en sturen deze op. Je kunt deze sessie in je vertrouwde omgeving op een gewenst tijdstip afluisteren.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat deze vorm van therapie even effectief is als een reguliere hypnotherapie sessie.

Boek ene videoconsult afspraak in

Videoconsulten worden gehouden met ClickDoc, dit is een speciaal voor de zorg ontwikkelde oplossing. Het voldoet aan de richtlijnen van de AVG.

Vooraf ontvang je van mij een linkje om te kunnen inloggen, op het afgesproken tijdstip klik je het linkje aan en zal ik verbinding maken. Voor ClickDoc hoef je geen apart programma op je laptop of computer te installeren. 

Aavragen intake gesprek

Wanneer je een intake gesprek wilt aanvragen voor de behandeling van maag-darmklachten (PDS dyspepsie buikpijn IBD) verzoek ik je onderstaand intake formulier in te vullen. Vervolgens kun je zelf een videoconsult inplannen onderaan de pagina. In het intake formulier kun je ook je telefoonnummer achterlaten wanneer je liever gebeld wilt worden of hulp wilt bij het inplannen van een afspraak.

Intake formulier voor maag-darmklachten (PDS dyspepsie IBD buikpijn)

Scroll voor het inplannen van een videoconsult verder naar beneden

Plan hier je (video)consult

bottom of page