top of page

Hypnose om te stoppen met roken.Velen gingen je voor, met succes. 

Stoppen met roken - ervaringen

MEVR. C. - STOPPEN MET ROKEN

Een paar jaar geleden ben ik bij jou geweest voor een hypno sessie om te stoppen met roken.

Dit heeft succes gehad: ik heb sindsdien geen sigaret meer aangeraakt en sinds een jaar of 5 dus volledig rookvrij! Daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor.

DHR. B. - STOPPEN MET ROKEN

Bij deze nog even een update, ik ben nog steeds van het roken af. Geen behoefte aan een sigaret. Geen ontwenningsverschijnselen. Ik ben jou heel dankbaar, nog steeds. Heb inmiddels al een paar collega's zover gekregen die ook via hypnose van het roken af willen. Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat met het niet roken. Nogmaals hartelijk dank.

MEVR. E. - STOPPEN MET ROKEN EN WIET ROKEN

Het gaat heel goed, geen sigaret of wiet aangeraakt en zoals gehoopt geen centje pijn. Het gaat me heel makkelijk af, zelfs als ik een wijntje drink weet ik de impuls om weer te roken met gemak te onderdrukken. Ik slaap weer gewoon, zonder wiet blijkbaar wel heel licht dus ik word vaak wakker maar dat weegt niet op tegen het gevoel gezond te zijn! Zelfs begonnen met hardlopen dus dikke dankjewel, je hebt me enorm geholpen!

MEVR. A. - STOPPEN MET ROKEN

Ik heb nog niet weer gerookt!! Vrijdagavond op een feestje extra even bij de rokers gaan staan om te kijken wat er zou gebeuren; niets dus... Maar ook niet dat ik het vies vond, waarop ik eigenlijk wel een beetje had gehoopt....
Ik snap er eigenlijk niks van. Ik had vrijdag een gevoel van; “het heeft niks gedaan, het lukt bij mij niet”. Ik had niet het gevoel dat ik mij helemaal ontspande en volledig kon ingaan op jouw “gepraat”... Ik was met mijn gedachten ergens anders, er niet volledig bij.En toch heb ik nog niet weer gerookt...

DHR. H. - STOPPEN MET ROKEN

Geen gezweef, geen hemelsblauwe jurken, geen ‘vage’ prietpraat, maar wel een verrassende aanpak. De setting is top en geeft een invulling op een wijze die realistisch betoverend is. (Sorry voor de cryptische omschrijving) Bedankt omdat het bij mij werkt. Gestopt met roken na 45 jaar.

DHR. R. - STOPPEN MET ROKEN

Hallo Elja, hier alles goed! De eerste dagen zonder problemen doorgekomen!😊 lijkt erop dat het wel heeft gewerkt! bedankt voor de behandeling!👍🏼 nog een fijn weekend gewenst!

MEVR. A. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat goed met mij. Nog niet echt zin aan roken gehad. Het is nu wel heel anders dan met de Champix. Veel fijner. Ik had dit niet verwacht. Het is net of ik nooit gerookt heb. Ik ben super blij.

MEVR. R. - STOPPEN MET ROKEN

Hallo Elja, het gaat goed en ben nog steeds rookvrij. Had het één avond even moeilijk, heb 2 trekjes genomen van een sigaret, en vond het zo vies. Maar ik weet nu dat ik het vol kan houden met niet al te veel inspanning. Ik kan al merken dat ademen beter gaat dat is ook al mooi. Dankjewel

MEVR. M. - STOPPEN MET ROKEN

Sinds januari 2018 ben ik een niet-roker. Zeer professioneel en toch ook gemoedelijk.  Na 2 sessies een niet roker en dat na 30 jaar te hebben gerookt had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb velen de weg naar Elja weten te wijzen met voornamelijk succes!

DHR. J. - ROKEN EN WIET

Het gaat goed. In het begin had ik een keer of twee even een moeilijk momentje, maar nu heb ik helemaal geen moeite meer om niet te roken. Ik ben er heel blij mee!

MEVR. D. - STOPPEN MET ROKEN

Hoi😃 ja het gaat super goed nog geen last en geen sigaret gerookt🤛🏻💪🏽nu komt het weekend met de wijntjes 😂 maar heb er een goed gevoel over 👍was de eerste dag een beetje wazig 👀 maar dat gaat nu goed.
Na het weekend: helemaal goed gegaan 👍de trek was er soms maar laten staan gaat makkelijk!

DHR. K. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat heel erg goed. Geen sigaret meer aangeraakt en de behoefte is er eigenlijk ook niet. Het is raar, je mist af en toe iets, maar het is die handeling, het tijdstip en de gewoonte.
Dus ik ben rookvrij! Dank je wel!

DHR. E. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat goed. Ik heb nog niet gerookt en heb ook geen drang meer om te roken. Mijn duizeligheid is minder geworden en ik kan ook beter ademen door mijn neus nu. Ik ben klaar met roken denk ik! Bedankt daarvoor.

MEVR. R. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat supergoed. Af en toe komt het even op in mijn hoofd, gaat ook zo weer weg. Die gedachten zitten echt tussen mijn oren, ik geniet alleen maar van de frisse lucht. En ik schrik echt van die app die zegt hoeveel sigaretten ik al niet gerookt heb. Dank je wel dat je mij geholpen hebt Elja. 

MEVR. M. - STOPPEN MET ROKEN

Goedemorgen Elja, ik wil even een update geven. Vrijdag ben ik 1 jaar van het roken af en ik ben er nog steeds heel blij mee. Dank je, ook namens mijn collega's die succesvol bij jou zijn geweest.

 

MEVR. S. - STOPPEN MET ROKEN

Ik heb even een lastig momentje gehad, toen heb ik wat gegeten. Maar goed, dat vond ik minder erg. Ik heb gelukkig niet meer gerookt en eigenlijk voel ik mij wel goed. Ik ben heel blij om te kunnen zeggen dat ik een niet roker ben!

DHR. M. - STOPPEN MET ROKEN

Ik had de eerste dagen totaal geen last. Vorige week even een lastig momentje, ik had echt zin in een sigaret en had er één aangestoken. Maar ik was me na die sigaret ook weer heel bewust dat ik dit niet wilde. Baalde er ook flink van. Nu gaat het weer zeer goed, heb tot nu toe geen lastige momenten meer gehad. 

ik wou even tussendoor iets van mij laten horen. Het gaat goed hier. Vanaf het moment dat ik bij jou ben vertrokken heb ik niet meer gerookt. Ik ben nu ruim 1 maand verder. Tussendoor wel even een moeilijk momentje gehad, en moest ik even omdenken....maar al met al gaat het goed.

Facebook review stoppen met roken

Mevr. E. - roken

Groetjes vanuit Turkije. Ik ben nu een maand gestopt en het gaat best goed. Ik heb mijn headset meegenomen zodat ik af en toe nog naar je kan luisteren.

 

Dhr. B. - roken

Vorige maand was ik bij jou voor een hypnose sessie om te stoppen met roken.

Inmiddels zijn we een maand verder en tot nu succesvol, maw ik rook nog steeds niet. En heb er vertrouwen in dat dit zo blijft. Soms nog wel een beetje lastig maar ik houd vol. Het meest lastige vind ik het ritme van het roken dat er niet meer is. Geloof dat ik dat nog lastiger vind dan het niet roken/nicotine zelf.

Dhr. J. - roken

Beste Elja, ik wilde je nog even laten weten dat ik nog steeds geen (electrische) sigaret heb aangeraakt. Je hebt me goed gereset! Ben er nog steeds zo blij mee! Groet J. uit S. 

Mevr. A. - roken

Het gaat goed met mij. Ik heb even een kleine terugval gehad toen het slechter ging met pap, toen heb ik gebruik gemaakt van een nicotinepleister als extra maar geen sigaret meer aangeraakt. Ik wil je heel erg bedanken voor de sessie! 

Mevr. M. - dochter (15) wiet roken

Dank voor het helpen van mijn dochter. Ze is nu bijna vier maand clean dus de wil is er bij haar om het nu vol te houden.

Mevr. G. - roken

Hoi Elja, na de behandeling bij jou heb ik geen enkele sigaret meer aangeraakt. De behoefte is zeer beperkt, het komt en gaat als een kleine windvlaag, voordat je het weet is die weer weg. Qua kilo's ben ik zelfs nu een halve kilo lichter, echt snaaibuien heb ik niet en heb ik zin in iets dan pak ik een komkommer. Heerlijk ;-) 

Hendrik - wietverslaving

Ik heb geen wiet meer aangeraakt en het ook niet gemist. De eerste 2 weken heb ik dagelijks de hypnose gedaan. De eerste dagen wat rusteloos en vermoeid, maar nu is het goed. 

Mevr. W. 

Mijn man is 4 weken geleden bij jou geweest om te stoppen met roken. Dat gaat goed, hij heeft geen sigaret meer aangeraakt. En eigenlijk zonder enige moeite. Een mooi bijverschijnsel is dat ik nu ook niet meer rook. Ik rookte uit gezelligheid wel eens een sigaretje mee maar omdat hij gestopt is ben ik er mooi ook meteen vanaf.

bottom of page