top of page
Facebook-post 940x788  px (77)_edited.jpg

Reviews gewichtsbeheersing
virtuele maagband en afvallen.

MEVR. B. - van kledingmaat XXL naar M met de maagband

Voordat ik aan de virtuele maagband begon woog ik 108 kg. Ik was zelf al begonnen met op mijn voeding letten, maar de maagband heeft mij enorm geholpen. Ik ben er echt totaal verrast, want ik eet denk ik nog minder dan de helft van wat ik voorheen at. Maar ik heb totaal geen honger meer of trek in snacken. Daarnaast eet ik langzamer en ben sneller verzadigd. Ook qua energie en zelfvertrouwen voel ik me veel beter. ik kan verder lopen en fietsen en ook nadien heb ik nog energie over. Nu zit ik op 81,6 kg en mijn streven is ongeveer 75 kg. Ik ben van kledingmaat XXL naar M gegaan. Ik ben je eeuwig dankbaar!

 

Mevr. M. - viel 31 kg af met de maagband

Ik ben nu 31 kilo afgevallen en voel me goed.

Weeg nu 69,5 kilo en ben er erg blij mee. Blijf al een paar maand rond dit gewicht zitten. 

Vind het onvoorstelbaar dat het mij op deze manier gelukt is. en dat zonder honger en behoeftes aan snaaien.

Nogmaals bedankt!

MEVR. N. - totaal geen behoefte om te snoepen

Ik heb de hypnose bij hypnosecentrumoost als erg positief ervaren.
Ik was erg relaxed en voel me heel fijn. De zelfhypnose gaat erg goed. 
Het lijnen gaat ook goed ik ben niet in de verleiding gekomen om iets te snoepen. Totaal geen behoefte!
Al met al dus een goed gevoel aan de hypnose overgehouden

MEVR. T. - na 2e sessie al 8 kilo kwijt met maagband

Het gaat echt heel erg goed. Ik ben ondertussen 8 kg kwijt en zonder dat het mij heel veel moeite kost. Zonder strijd in mijn hoofd,… zo fijn. Luister bijna elke dag jou sessie af, meestal net voor ik ga slapen. Ik slaap er ook nog eens geweldig op hahahaha, en dat is mooi meegenomen. Mijn eetpatroon is eigenlijk overdag nauwelijks veranderd maar merk wel dat wat ik, eet wat minder is. De grootste winst zit denk ik zelf in de avonden en de weekenden. Ik taal niet meer naar extraatjes en neem ik wel wat dan is het eigenlijk vooral een gezonde keuze die ik maak. Waar ik eerst koos voor chocoladepinda`s, kies ik nu voor worteltjes of fruit. Zoals je leest,… ik ben een tevreden mens.

MEVR. J. - kreeg met succes een virtuele maagband na een echte maagband

Ik ben in mijn leven al vele kilo's aangekomen en weer kwijtgeraakt. Ik heb vele diëten gevolgd en ik heb zelfs een risicovolle maagband operatie gehad. Deze maagband moest na enkele jaren verwijderd worden in verband met complicaties.

Begin dit jaar moest ik helaas vaststellen dat ik weer 15 kilo te zwaar was.

Op het internet vond ik de website van Hypnosecentrum Oost. Deze website wekte gelijk mijn interesse, want ik wist ondertussen wel dat het eetprobleem in je hoofd zit en niet in je maag.

Door middel van 3 hypnose sessies, waarbij je onbewuste eetpatroon veranderd wordt, ben ik haast als vanzelf in 5 maanden tijd 13 kilo afgevallen. Het heeft me geen enkele moeite gekost.

En het allermooiste van alles is, dat ik geen dwangmatige gedachten meer heb over te veel en ongezond eten. Er is rust in mijn hoofd. Ik voel me werkelijk bevrijd! Elja, bedankt hiervoor.

Mevr. T. - mijn snaai aanvallen 's avonds zijn helemaal verdwenen

Even een terugkoppeling. Ik vond de hypnose bijzonder prettig. De "snaaiaanvallen" 's avonds zijn helemaal verdwenen. Ik heb er ook helemaal geen behoefte meer aan. Afgelopen weekend kon ik ook gewoon een paar paaseitjes eten zonder de hele bak leeg te moeten eten. Ik ben na de eerste sessie al anderhalve kilo afgevallen, en ook nu val ik heel langzaam nog af. Ik ben ook weer begonnen met de hometrainer. Het lukt goed om 1 of 2 keer per dag de zelfhypnose te doen. Het 's avonds van eten afblijven, zit er nu wel in.

Mevr. M. - ik voel me zo happy

Voordat ik bij Medisch Hypnose Centrum kwam, waren stress, hormonen en blessures de oorzaak van mijn emotionele eetbuien. En alle soorten diëten en jojo effecten.

Jaar geleden was ik al bij de gedachte Hypnose is dat wat voor mij. Maar alles was niet in de buurt. Tot dat ik eind vorig jaar weer blessures aan de enkel kreeg. Nou had ik al knie problemen en nu ook nog de enkels erbij. Kwam bij de fysio terecht. Deze zei beter is om af te vallen.  Zo kwam ik bij Medische Hypnose Centrum in Doetinchem terecht.

Zo blij dat ik deze keuze gemaakt hebt. Bij de eerste sessie erna totaal geen behoefte aan zoetigheid. Ben veel rustiger geworden, fitter en kan nee zeggen.

Bij de tweede sessie is er een virtuele maagband geplaatst onder hypnose.

Dat gaf mij iets extra het vol =vol gevoel weer terug. Met uit eten neem ik nu klein gerecht. Derde sessie...nu 7,5 kilo kwijt.

Echt Elja ben je zo dankbaar. Het lijkt of ik mijn oude jas hebt uitgedaan en nieuwe aangetrokken. Luister bijna elke dag naar de geluidsfragmenten, soms val ik gewoon in slaap. Voel me zo Happy.

Marien gewicht

Ik had deze jurk 7 jaar geleden aan tijdens een bruiloft en toen zat-ie wat strak. Ik besloot deze jurk voorlopig te gebruiken als motivatie. Maar nu moet ik al een andere jurk gaan zoeken. Links maakte ik 29 augustus 2022 en rechts 23 oktober 2022. Ik zal over een maand laten weten hoe het gaat 😄👍

MEVR. A. - mijn maagband is mijn vriendin voor het leven

Ik wil heel graag mijn ervaringen delen wat betreft mijn hypnotherapie.
Na jaren van lijnen / afvallen en weer aankomen wilde ik heel graag het op een andere manier aanpakken.
Via via verhalen gehoord over hypnotherapie. Ben me gaan inlezen en ik kreeg een goed gevoel bij Hypnosecentrum Oost. Ik heb contact gezocht en mijn problemen uitgelegd.
Ik wilde zo graag van het snaaien/ snoepen af en het tussendoor maar eten. Al met al was ik 17 kilo te zwaar.
We hebben er voor gekozen om een maagband te plaatsen. Vanaf het eerste consult merkte ik al resultaat. Heb geen behoeft meer gehad om tussendoor wat te eten. Mijn porties eten werd al kleiner en hield me netjes aan 3 keer per dag eten. Tweede consult werd de maagband geplaatst en ik was ook al afgevallen, had er totaal geen moeite mee.  Elke dag luisterde en luister ik naar het geluidsfragment en ervaar hier erg veel steun van. Inmiddels 3 consulten gehad en voel me heerlijk. Ben 6 kilo afgevallen en voel me fit en beweeg weer graag. Heb veel meer energie.
Ik merk dat mijn porties steeds kleiner worden die ik op kan en toch een voldaan gevoel . Heb geen behoefte om tussendoor nog te eten. Het hoeft voor mij niet heel snel te gaan, ben al blij met mijn kleinere porties en 3 maaltijden per dag. Kan makkelijk een verjaardag of feestje bijwonen zonder te moeten eten. Ik heb dankzij deze therapie er een vriend(in) bij voor het leven. Want zo noem ik mijn virtuele maagband. Ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Bij deze HARTELIJK DANK!

Mevr. M. - ik ben 13,5 kilo afgevallen in 3,5 maand dankzij de maagband

Ik heb volgende week maandag om 11.30 uur een afspraak staan bij jou, maar die wil ik toch annuleren. Ik heb net al gebeld omdat ik toch even mijn enthousiasme persoonlijk wilde overbrengen, maar kreeg de voicemail en voordat ik het vergeet, stuur ik dus maar een appje 😅 Ik weeg nu 100,3 kg en ben dus exact 13,5 kg afgevallen in 3,5 maand. Ik ben enorm dankbaar voor jouw hulp en sessies, want ik durf wel te zeggen dat ik nu weer een gezonde relatie met eten heb en plezier heb in bewegen 🙏😄 Ik ben ook al 7 weken lekker aan het sporten, en denk dat de combinatie GOUD is geweest voor mij...

 Wellicht tot een volgende keer! Er liggen ongetwijfeld nog ergens uitdagingen en als ik daar ooit hulp bij zoek, is hypnotherapie het eerste waar ik aan zal denken!

MEVR. W. - maagband

Ik wilde je toch even van mijn 1ste mijlpaal op de hoogte brengen. Vanmorgen -5 kilo. Ben er zo superblij mee👍💪

DHR. P - viel 27 kilo af met de maagband, en nog steeds op gewicht na een jaar

Ik ben na een druk leven de laatste 40 jaar ongeveer 6 ons per jaar in gewicht aan gekomen.

Op zich niet heel slecht maar, nu wel te dik. Als ik voor de spiegel stond, en wreef over mijn buik zei ik tegen mezelf, heeft wat gekost dat afdak. Maar vond het intussen vreselijk. Kan me dan ook niet voorstellen dat er mensen zijn die er blij mee zijn. Ook werd alles zwaarder, het lopen en de zin in dingen te doen. Terwijl deze fase van mijn leeftijd bedoeld is is om te genieten van het leven. Afvallen zonder hulp lukte me niet. Via internet wederom, ik ben 35 jaar geleden met behulp van hypnose gestopt met roken, opzoek gegaan naar die hulp. Ben terecht gekomen bij Elja van den berg in Haaksbergen omdat ik daar op de camping sta zomers.

Nu 3 maanden terug een intakegesprek gehad, gelijk de eerste sessie Hypnose.

HYPNOTISCHE MAAG VERKLEINEN. Na de eerste bijeenkomst werd me duidelijk dat ik verkeerd at. Vanaf eerste keer ging het helemaal goed. 3x per dag eten, alleen vers eten geen snoep, koek of alcohol. Of er moest een goede reden voor zijn. HET GROTE VOORDEEL in plaats van een operatie. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk. Thuis gekomen kreeg ik een sessie op mijn WhatsApp. 1x per dag afluisteren. Resultaat, 7 kilo afgevallen in de eerste maand. 2 de sessie, maag verkleinen, hypnose. Totaal voor mij 3 sessies. Ik doe boodschappen en zie en haal alleen wat ik mag dus allemaal vers. Nu na ruim 3 maanden ruim 20 kilo verloren, wat mij betreft, nu op de helft. Dus geen dieet maar weer gezond gaan eten, zonder hypnose lukt het mij niet.

Nu na een jaar ben ik 27 kilo afgevallen en nog steeds op dit gewicht, zonder enige moeite!

 

MEVR. M. - al 14 kilo eraf na maagband plaatsing 

Zit inmiddels op -14 vanaf mijn grootste weegschaal issue. Ben benieuwd wat t eind oktober zal zijn als wij de volgende afspraak hebben. Cola heb ik nu vervangen, drink veel water en thee en ook de koffie heb ik verminderd. Nu 6 kopjes per dag. Snaaierijen heb ik niet meer nodig 

weegschaal

MEVR. B. - MAAGBAND

Goedemorgen Elja,

zojuist een mijlpaal gehaald, éindelijk onder de 80 kg!! 🥳🎁
Wilde ik toch graag even met je delen 😁

MEVR. C. - EETPATROON

Ik wilde de hypnose inzetten om gezonder te gaan leven, omdat dit elke keer mislukte Ik heb geen overgewicht, maar ga wel elke keer de mist in met snoepen/snacken en wilde zo graag wat meer doorzettingsvermogen hebben in het sporten. Ik heb een goed gevoel over gehouden aan de sessie :) Ik voel veel behoefte aan gezond eten, minder naar suiker, ongezonde dingen. Ook elke keer zin om te sporten/ bewegen. Voel me fit. Hoop dat het nu doorzet (uiteraard ben ik daar ook zelf bij, sowieso met mn ‘wil’s kracht 😄)

 

MEVR. T. - MAAGBAND

Hoi, het gaat goed met me, heb niet meer die buien dat ik denk ergens een tekort aan te hebben en dan ga snaaien. Neem af en toe iets lekkers, kan na 1 blokje chocolade ook stoppen, eet vaak worteltjes tussendoor, eet minder en heb geen honger. Ben 8 kg afgevallen. Luister de opnames bijna nooit af, ben er eigenlijk niet mee bezig en toch gaat het supergoed!! Groetjes

MEVR. I. - AFVALLEN

Voor wie alle diëten al heeft geprobeerd, gedemotiveerd is geraakt omdat het resultaat niet blijvend is, kan ik deze hypnosetherapie van harte aanbevelen. Onbeschrijfelijk hoe effectief deze methode is. Ik heb inmiddels (nog maar) 2 sessie gehad en ik ben fan! Een koekje afslaan bij de koffie was ondenkbaar, maar nu....met het grootste gemak; ik denk er niet eens aan. Twee keer opscheppen was minimaal, maar nu....genoeg is genoeg. Ik voel me al zo veel positiever, doordat mijn obsessieve gedrag weg is.
Hypnose is totaal niet eng, zweverig of zoals je weleens op tv ziet. Het is gewoon heel erg ontspannen terwijl je wel alles om je heen mee krijgt. Stoppen kun je op ieder moment als je wilt. Eenmaal in hypnose ben je samen in gesprek met je onbewuste en worden oude (negatieve) patronen vervangen door nieuwe (positieve) patronen. Als je na gaat dat je bewustzijn maar 3-5% is en je onbewustzijn 95-97% is het best logisch dat je bewuste actie om af te vallen, verliest van je krachtige, overheerste onbewustzijn die jou opdrachten geeft dat de zak chips leeg moet, omdat het je tóch niet lukt.
Het lukt me wel...die zak chips heb ik niet nodig. Ik ben weer in charge!

MEVR. L. - MAAGBAND

In september 2020 ben ik begonnen met de hypnosesessies bij Elja, om zo een gezonder leefstijl te krijgen, waarbij uiteindelijk afvallen een groot doel was. In eerste instantie was ik natuurlijk erg benieuwd welk effect de hypnosesessies zouden hebben en of ik uiteindelijk ook daadwerkelijk ging afvallen. Door de tips (qua eten) van Elja, het dagelijkse beweegmoment en uiteraard de hypnosesessies is er bij mij de ‘welbekende knop’ omgegaan.
Nu, 7 maanden verder, ben ik 23 kilo afgevallen en zit ik lekker in mijn vel. Ik weet goed wat ik wel en niet kan eten, wat mijn lichaam nodig heeft en hoe ik stabiel moet blijven in mijn gewicht.

Nogmaals dank voor al je hulp en ondersteuning!​ 😉

​​

MEVR. A. - MAAGBAND

Hallo Elja. Ik wil ff laten weten dat het goed gaat. Nog niet weer op de weegschaal geweest maar voel dat het goed gaat. Hou me netjes aan de 3 maaltijden en sinds paar dagen merk ik echt dat als ik toch "iets" teveel heb gegeten dan heb ik last van mijn maag. En met iets is bedoel ik toch schijnbaar iets meer dan bedoeling is. Ik luister nog wel elke dag naar je gestuurde geluidsfragment. Heb het schijnbaar nodig. Mijn zoon was gisteren jarig en ik had totaal geen moeite om dingen te laten staan. Had beloofd om je op de hoogte te houden. Ben nu 4 kilo kwijt. Voel me geweldig. Veel meer energie en wil van alles. Minder pijn en geen behoefte om tussendoor te eten. Ik ben happy. Fijn weekend

 

MEVR. T. - AFVALLEN

Het gaat heel goed. Va de hypnose ben ik er meteen bewust van. Geen sinas alleen water en thee zonder suiker (wat ik nu heerlijk vindt) 3 maaltijden en gezonde tussendoor zoals fruit en opkikker. Geen chips, snoep of chocolade gehad. Heb ook geen probleem om dat af te slaan zoals op een verjaardag. De eerste 3 dagen 's avonds een conflict met mezelf maar t was heel makkelijk om nee te zeggen tegen snaaien. Voor mij werkt t geweldig !!! Ik ben al 3 kledingmaten afgevallen!

MEVR. A. - MAAGBAND

Het gaat goed. Gewichtsverlies gaat gestaag door ben nu 6 kilo kwijt. Ik heb geen behoefte om tussendoor te eten en porties zijn voor mij prima. Merk wel dat ik ze steeds kleiner maak ben steeds sneller vol. Ik luister heel graag naar je geluidsfragment. Voel me super en heb veel energie. Fijn weekend, groet

MEVR. K. - AFVALLEN

Het is een hele bijzondere ervaring: de behoefte aan snoepen is helemaal verdwenen. Wanneer er gebak is op het werk kan ik gewoon nee zeggen. Zonder enige moeite. Ook thuis voel ik niet meer de behoefte om te snoepen. Cola heb ik niet meer gedronken. Ook voor de kinderen heb ik nog maar één fles gekocht, ze weten dat ze het daar mee moeten doen. Ik ben ook fruit gaan proeven, de perzik vind ik nog steeds niets :-) maar ik ga steeds nieuwe dingen proberen. En ik ben al 5,3 kilo kwijt. Ik houd je op de hoogte van hoe het verder gaat!

MEVR. E. - MAAGBAND

...het gaat ook veel makkelijker doordat ik veel minder aan eten denk!
Heb echt gister en vandaag maar de helft gegeten van hoe het voorheen ging en ben ook verzadigd.
Als ik na ga wat ik vandaag op een werkdag heb genomen!! En ik heb geen hongergevoel gehad.

Een eerste weegmoment zegt - 2,6 kilo ik ben blij!!

(Mevrouw geeft daarnaast aan dat zij veel beter slaapt, haar rugpijn enorm verbeterd is en dat zij geen pijnmedicatie meer nodig heeft gehad)

Na ruim twee weken - 5,3 kilo. 

Ik ben nu 18 kg afgevallen, ik sport nu gemiddeld 4 uur per week, en via de sportschool ben ik gestart met een op maat gemaakt voedingsadvies. Daarbij heb ik de eerste 2 mnd jouw geluidsfragmenten erbij gebruikt.. met elkaar de juiste weg voor mij. 

MEVR. L. - AFVALLEN

Ik heb de nacht na de hypnose heerlijk geslapen. Met eten gaat het ook goed. Ik merk dat ik makkelijk de koekjes laat liggen en de lekkere dingen niet aanraak. Ik heb nu wat meer geduld en ben erg blij ook dat ik er niet meer zo mee bezig ben. Graag wil ik nog een keer langskomen om de zelfhypnose aan te leren dat lijkt mij nog wel heel fijn.

MEVR. R. - AFVALLEN, ANGST VOOR AUTORIJDEN

Het gaat erg goed met mij.
Ik heb veel meer energie als voorheen. Ik heb overal weer zin in en ben niet meer zo uitgeblust. Daardoor slaap ik natuurlijk ook veel beter. Ik ben 1,5 kg afgevallen. Ik heb totaal geen trek meer in frisdrank en snoep. Soms stop ik automatisch nog een dropje in de mond maar ik vind het niet eens meer lekker.
En dan het auto rijden. 40 Jaar lang heb ik angst gehad met het autorijden als bijzitter. Totaal geen angst meer. Binnenkort ga ik op bezoek bij mijn zoon in <buitenland>. Dat zal voor mij een test zijn dat deze reis helemaal zonder angst verloopt.
Ik vind het onvoorstelbaar wat er allemaal is gebeurd. Had ik dit maar eerder geweten.
Dank je wel voor dit alles.

MEVR. M - GEWICHTSBEHEERSING, EXTREEM KOUD

Zo’n twee jaar geleden ben ik ruim dertig kilo afgevallen met het Cambridge-dieet. Een hele prestatie waar ik dan ook super blij mee ben. Ik voel me energiek, kan weer leuke kleding dragen en ben blij met mezelf. Alleen positief zou je denken.. Alleen mijn lichaam protesteerde door mijn thermostaat zeer laag te zetten. Gevolg ik had het constant koud, pakken kleren aan, een elektrische deken, de verwarming hoog, ik bleef het koud hebben. Zo koud dat ik me tijdens de gesprekken die ik voer voor mijn werk niet eens meer kon concentreren op het gesprek, de kou overheerste alles. Allerlei lichaamsfuncties werden door de huisarts onderzocht, alles prima in orde er was geen verklaring voor de kou. Wel zei de huisarts dat ik eigenlijk mijn winterjas had uitgedaan en ik het daarom zo koud had. De enige manier om het warm te krijgen was weer meer eten, waardoor ik aankwam en dat wilde ik juist niet. In een gesprek met de consulent vertelde hij over een hypnose die je onderbewustzijn aanspreekt. Door middel van ‘vingerreflexen’ zou mijn lichaam antwoord kunnen geven en me kunnen helpen de thermostaat weer op een aangenaam temperatuurtje te krijgen. Zo kwam ik terecht in het mooie pand in Haaksbergen waar ik deze vorm van hypnose kreeg. Ik concentreerde mij vooral op de mooie grote groene boom buiten terwijl zij signalen kreeg vanuit mijn onderbewustzijn. Mijn vingers gaven een ja of een nee op vragen die Elja stelde. Deze sessie heb ik twee maal mogen ondergaan met als resultaat?!
Ik heb het vanaf die tijd niet meer koud en dat is een verademing! En waar ik normaal in de vakanties vele kilo's aankwam, ben ik nu voor het eerst (terwijl ik deze vakantie van mezelf alles mocht eten) helemaal stabiel gebleven met mijn gewicht!

MEVR. A. - MAAGBAND

Hallo Elja. Ik wil ff laten weten dat het goed gaat. Nog niet weer op de weegschaal geweest maar voel dat het goed gaat. Hou me netjes aan de 3 maaltijden en sinds paar dagen merk ik echt dat als ik toch "iets" teveel heb gegeten dan heb ik last van mijn maag. En met iets is bedoel ik toch schijnbaar iets meer dan bedoeling is. Ik luister nog wel elke dag naar je gestuurde geluidsfragment. Heb het schijnbaar nodig. Mijn zoon was gisteren jarig en ik had totaal geen moeite om dingen te laten staan. Had beloofd om je op de hoogte te houden. Ben nu 4 kilo kwijt. Voel me geweldig. Veel meer energie en wil van alles. Minder pijn en geen behoefte om tussendoor te eten. Ik ben happy. Fijn weekend

MEVR. J. - AFVALLEN

Hey, even een update van deze kant! Met mij gaat eigenlijk wel goed, geen snaai/eet buien meer en geen fanta! 💪🏻Ben er wel heel erg mee bezig, dus ook veel op de weegschaal.. dat is misschien dan wat minder. Maar voel mij in ieder geval super! 😁 Er is bijna 6 kilo af. Weegschaal gaat nog steeds met een dalende lijn! 💪🏻

MEVR. B. - MAAGBAND

Het gaat goed. Gewichtsverlies gaat gestaag door ben nu 6 kilo kwijt. Ik heb geen behoefte om tussendoor te eten en porties zijn voor mij prima. Merk wel dat ik ze steeds kleiner maak ben steeds sneller vol. Ik luister heel graag naar je geluidsfragment. Voel me super en heb veel energie. Fijn weekend, groet

Mevr. S. - AFVALLEN

Het gaat de goede kant op! Wat is het fijn om geen hongergevoel te hebben. Ik weet niet wat me overkomt. Het afvallen zal bij mij niet zo snel gaan, maar dat hoeft ook niet. Ik heb natuurlijk geen extreem overgewicht. 'S morgens neem ik vaak een shake, middag 2 boterhammen en avondeten.  Tussendoor eventueel nog wat kwark/ yoghurt/ fruit of noten. In de avond soms een paar pepernoten....en dat is voor mij heel wat. Want ik kan er een paar nemen. Voorheen kon ik niet stoppen.

bottom of page