ERVARINGEN

Graag wil ik mijn ervaring bij Hypnosecentrum oost met iedereen delen.

Bij hypnose dacht ik altijd aan ’’hokus pokus’’, en vond het dus ook best spannend om te doen.

Onvoorstelbaar hoe je onderbewustzijn je in zijn greep kan hebben. Dit was ook niet beter geworden na 2 jaar therapie bij een psycholoog. Dus ik had niets te verliezen en ben blij dat ik de hypnose heb gedaan bij Hypnosecentrum oost!
Door de hypnose, voel ik me nu krachtiger, heb weer meer oog voor de mensen en dingen om me heen, durf me open te stellen. Ook kan ik nu zelfhypnose toepassen ,dit geeft echt rust en kracht en het kost je maar een paar minuten per dag.
Een paar dagen na de hypnose betrapte ik mezelf erop  dat ik weer zingend op de fiets zat, dat is lang geleden.  

Ik merk echt een positieve verandering bij mezelf, en wil  ook graag anderen over de streep trekken om deze uitdaging aan te gaan.

De therapeuten van Hypnosecentrum oost gaan integer, respectvol, met je om, en stralen een enorme positiviteit uit.

Mevr. K. - Down, onzekerheid, negatieve gedachten

Het gaat goed met me, ik ben een stuk minder angstig en misselijk. Ik denk er ook veel minder aan. Ik sta er niet meer mee op. Ik had dit weekend ook veel feestjes en verplichtingen waar ik normaal tegen op zag en nu gewoon met veel zin heen ben geweest.
De zelfhypnose vond ik in het begin nog wel lastig, maar na een paar keer doen ging het beter en heb daar ook veel baat bij.
Dankjewel voor alles!

Mevr. M. - Angststoornis m.b.t. misselijkheid en darmklachtenIk ben twee keer bij jou geweest, de eerste keer voor mijn opvliegers en slapen, en de tweede keer om te stoppen met roken. 

Ik vond de hypnose erg fijn en jouw begeleiding ook. Sinds de hypnose slaap ik weer heel goed, ik heb 18 jaar heel slecht geslapen. Nu moet mijn man mij 's morgens soms wakker maken! De opvliegers zijn ook bijna weg ik word er 's nachts niet meer wakker van. 

En ik ben helemaal van het roken af,, helemaal zonder moeite. Dank je wel! En ik kom je zeker nog een keer opzoeken in Haaksbergen.

Mevr. J. - Roken, slapen, opvliegers

Ik had sinds een aantal jaren ( denk 8 jaar) hevige hooikoortsklachten. Rond de hooikoortsperiode, vanaf maart/ april, had ik veel last van klachten als niezen en vermoeidheid en benauwdheid. Dit jaar was het extreem. Door de klachten kon ik niet genieten van het buiten zijn en doordat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik kon mijn werkzaamheden niet uitvoeren zoals ik deze graag wilde doen.
Met mij gaat het nu goed. Met de hooikoorts ook. Af en toe een kleine niesbui maar verder geen klachten meer gelukkig! Ik heb de hypnose en de begeleiding als heel fijn ervaren.
Met de zelfhypnose gaat ook goed.

Mevr. D. - hooikoorts

Even een berichtje van mij... Het gaat goed met me. Ben al verschillende keren in de stad geweest en heb al sinds lange tijd niet zo veel meer ondernomen. Slik nog maar 10 mg en ik weet diep van binnen dat ik hier ook weer een keer vanaf kom. Jouw training heeft me absoluut de juiste duw gegeven. Het is heel fijn om eindelijk steeds meer verbetering te voelen. Mijn man en dochter vinden t natuurlijk ook fijn dat ik weer dingen kan ondernemen. Vooral voor mijn dochter vind ik t heerlijk!!

Het mooiste wat me gegeven is is dat ik nu echt diep van binnen voel dat ik alles in mij heb om een prachtige toekomst tegemoet te gaan... Stapje voor stapje. Het heeft even een tijd nodig gehad om de training te laten bezinken maar nu weet ik zeker dat het zeer waardevol is geweest en nogmaals dank voor je enthousiaste steun!

 (mevrouw heeft jarenlang bij psychiater en huisarts gelopen, antidepressiva en slaapmedicatie geslikt, met minimaal resultaat. Zij was zo angstig dat zij letterlijk de deur niet meer uit kwam)

Mevr. K. - Chronische vermoeidheidssyndroom ME/CVS, ernstige angst, depressief

Al zolang ik me heugen kan, ben ik bang voor spinnen. Nuttig, ja zal wel, als ik ze maar niet zie. Tijdens een extreme stress-situatie werd de angst een dominante fobie: in bed mochten mijn handen, voeten, etc niet buiten het dekbed. Want dan kwam daar de vogelspin op zitten. Alles moest onder de deken. Onder de deken wat het veilig, daarbuiten was de vogelspin. Op de allerhoogste stress-piek moest zelfs ook mijn hoofd onder de deken. Rationeel denken hielp niet. Ik weet heus wel dat die beesten hier niet zijn.
Na een sessie hypnosetherapie kan ik weer lekker slapen. Ik kan de nepspin nu zelf 'weg maken' en - alsof het zo zijn moest - werd ik gelijk geconfronteerd met een echte kruisspin in een web aan de gevel. Ik kon er gewoon naar kijken; hij was er en dat was ok. Wat een bevrijding. Laat de hete zomer maar komen, ik kan slapen zelfs zonder dekbed.

Mevr. I. - Spinnenfobie

Ik ben heel blij dat ik bij je ben geweest, wat nu al goed merkbaar is dat die trilling (nerveuze spanning) in m'n lichaam tijdens gesprekken verdwenen is, dat ik goed oog contact maak. M'n lichaam als een geheel en warm aan voelt. Wat heel fijn is.
Dat ik nog wel wat gesnoept heb, maar niet met een dwang matig gevoel, vaak werd ik dan zo gepusht en had een hele nare trilling in m'n lijf, die is nu weg!
Na 2e sessie:Ik heb de laatste weken veel afspraken gehad en die zijn allemaal heel goed verlopen.
Kan mezelf goed onder hypnose brengen, ben goed aan t oefenen, t lukt me erg snel. M'n darmen daar gaat t ook nog steeds goed mee, ben d'r erg blij mee!

Mevr. L. - PDS, stress, eetbuien

24 per dag constant zelfde geluiden; een pieptoon en een bromtoon. Al diverse dingen geprobeerd, zowel regulier als alternatief en ik heb een gehoorapparaat. 
Na één sessie: de pieptoon is weg,of in ieder geval ik neem hem niet meer waar. Ook heb ik meer energie om dingen te ondernemen, en ik voel me in het geheel relaxter.

Dhr. J. - Tinnitus

Ik bleef maar tegen mijn verleden aanlopen. Hierdoor had ik weinig zelfvertrouwen en piekerde over alles. Eigenlijk had ik altijd een steen op mijn maag, ook op momenten dat het best goed gaat. Ik had altijd het gevoel dat er altijd zo weer iets kon gebeuren. Ik heb bij een psychiater gelopen, medicatie gehad, diverse cursussen gedaan maar ik bleef leven uit de overtuigingen die vanuit mijn jeugd zijn vastgelegd. 

Na één sessie: Het gaat heel goed!!! 

Mijn man zei: "Nou dat mag je wel vaker doen." Ik zie hem soms ook kijken wat is er met haar aan de hand.
Hoe kan ik dat het best omschrijven, best lastig: 't is net of er van binnen weer een lampje is aangegaan. Het voelt lichter, letterlijk en figuurlijk. Ben gewoon heel vrolijk, meer energie. Maar ook minder piekeren terwijl ik daar een 10 met griffel voor heb. Nooit gedacht dat dat kon! Blij!!!  

Mevr. S. - Piekeren, laag zelfvertrouwen

Sinds afgelopen jaar heb ik geleerd om zelf, hypnose toe te passen. Ik wist vanuit eerdere ervaringen dat hypnose niet eng is, maar eigenlijk heel fijn. Toch vond ik het spannend dit bij mijzelf toe te passen. Er was genoeg tijd voor uit getrokken en ben ik hier heel goed in begeleid. Aan het eind van de dag kon ik dan ook daadwerkelijk mijzelf onder hypnose brengen. De reden waarom ik dit wou kunnen was vooral voor presentaties en examens die er aan zaten te komen.


De dag van het eerste examen brak aan. Het weekend ervoor had ik nog gezonde spanning. De week zelf heb ik geen moment last gehad van zenuwen. Ik ken mezelf, ik maak mijzelf zenuwachtig. Maar ik wordt vooral ook zenuwachtig van anderen. Door van te voren de zelfhypnose toe te passen heb ik nergens last van gehad. Dit was echt heel erg prettig. Ik ben er ook van overtuigd dat dit tot betere cijfers heeft geleid.


Dan het volgende punt, presenteren. Ik zit nu in het eerste jaar HBO en heb mijn eerste presentatie gehad. Best lastig: nieuwe klas, nieuwe school, nieuwe vakken en dan ook nog presenteren. In eerste instantie zag ik er erg tegenop. Maar ik wist dat de zelfhypnose mij hierbij kon helpen. De presentatie was op een maandag morgen. De avond daarvoor en de morgen zelf heb ik hypnose toegepast. Ik heb geen zenuwen ervaren en de presentatie afgesloten met het cijfer negen. De zelfhypnose heeft mij met heel veel dingen geholpen, en veel opgeleverd.

B. (17 jaar) - Examenstress, zelfhypnose

Ten gevolge van een ongeval jaren geleden gescheurde pezen, geopereerd. Daarna aanhoudend pijnklachten aan de bovenarm. Ik slaap regelmatig met mijn armen omhoog en word dan wakker van de pijn. Die pijn blijf ik de hele dag bij de dagelijkse handelingen voelen.

Advies van mijn huisarts; met die armen omhoog was niet geschikt voor volwassenen met slapen. Haar oplossing was mijn mouwen van mijn pyjama vastnaaien aan mijn zijden. Dit is voor mij geen optie.

Polsen aan gepunnikt draad achter mijn rug met bandjes aan mijn pols vast. Resultaat was dat ik slecht slaap en "de oplossing" stuk trok in mijn slaap.

Hier het bericht dat het een stuk beter gaat met mij.
Na veel pijnlijke momenten overdag, doordat ik mijn armen 's nachts omhoog bracht in mijn slaap, heb ik nu veel minder last na de hypnotherapie van jou.
Je hebt mijn onderbewustzijn verzocht om mijn armen 's nachts niet meer omhoog te laten gaan.
Op dit moment word ik steeds wakker op de momenten dat ik het toch gedaan heb. Nu is dit nog maar één keer per nacht. Dit vind ik niet erg, daar ik dan snel weer in slaap val.
De pijn van het in verkeerde houding slapen heb ik niet meer.

Mevr. Y. - Pijnklachten

Het gaat goed met A. Hoofdpijn heeft ze niet meer gehad en ze is super relaxed. Ze zit beter in haar vel. Ze vond de therapie wel prettig en ze heeft heerlijk geslapen.

Moeder van A. (11 jaar) - hoofdpijn, faalangst, zelfvertrouwen

Ik vond de therapie super goed. Voornamelijk dat je je hand op de buik moet leggen en ontspannen. Elja is meelevend serieus en toont interesse. Ze leeft erg mee en denkt altijd mee met gepaste oplossingen.

 • Diarree van 9 naar 0

 • Pijn van 10 naar 1

 • Beïnvloeding leven van 100% naar 20%

 • Gestopt met roken

 • Van anderhalf jaar volledig thuis zitten, weer parttime aan het werk en kan weer op stap.  

Dhr. D. - PDS buikpijn diarree

Bij HypnoseCentrumOost heb ik zelfhypnose aangeleerd gekregen.
Dit helpt mij enorm goed bij mijn slaapproblemen. Thuis slaap ik over het algemeen wel goed, maar zodra ik ergens anders slaap (vakantie, hotel, of uit logeren ook al is het maar bij familie) is het drama. Dan lig ik de hele nacht wakker. Na een paar nachten ben ik dan op een gegeven moment zo uitgeput dat ik wel wat slaap.
Maar nu pas ik de zelfhypnose toe en dan ben ik meteen zo ontspannen dat ik gelijk in slaap val! En ik slaap nu ook overal. Nu kan ik er ook weer naar uit kijken om op vakantie te gaan of ergens anders te slapen!

Mevr. E. - Slaapproblemen

De volgende opmerking kwam van een moeder waarvan de zoon al zijn hele leven stottert:
"In mijn hele leven heb ik mijn zoon nog NOOIT één zin vloeiend horen uitspreken, totdat ik hem vanochtend aan de lijn had, DANK JE WEL".

Mevr. K. - Stotteren

Bij deze nog even een update, ik ben nog steeds van het roken af. Geen behoefte aan een sigaret. Geen ontwenningsverschijnselen. Ik ben jou heel dankbaar, nog steeds. Heb inmiddels al een paar collega's zover gekregen die ook via hypnose van het roken af willen. Ik hou je op de hoogte
hoe het verder gaat met het niet roken. Nogmaals hartelijk dank.

Dhr. B. - stoppen met roken

Het was echt bijzonder. Ik ben inderdaad meer ontspannen en opgewekter. Ik verbaasde me net al hoe rustig ik op de stoel zit... en vanmiddag heb ik 30 minuten buiten gelopen en liep heel anders rond... vrolijker. 
Na twee weken: Het gaat goed. Ik kan me goed ontspannen, ben rustiger, slaap goed en mijn conditie wordt beter.

Dhr. R. - Burn-out, vermoeid, zelfvertrouwen

Grappig: er was gisteren een muis in de winkel van de bakker. De muis vloog overal heen met een van de medewerkers met een veger erachter aan. Gillende vrouwen en paniek onder de klanten. Ik bleef gewoon staan, bestelde mijn boodschappen, rekende af en verliet rustig de winkel. Haha goed gedaan!

Mevr. J. - Fobie muizen

Het gaat heel goed met me, de eerste dagen dacht ik nog wel aan de klachten die ik had, maar telkens met behandelen ging het prima. De spanning is echt veel minder, ik transpireer niet meer en voel me lekker en zelfverzekerd. Ook gebruik ik geen Valeriaan meer en slaap ik heerlijk.
Ik gebruik de propanolol nog wel, maar heb steeds meer de neiging het vergeten in te nemen.
Het is een bijzondere ervaring en ben erg blij met het resultaat. Bedankt!

Dhr. T. - (angst voor) trillende handen bij behandelen patiënten

Mijn vriend is bij jou geweest voor zijn zelfvertrouwen te vergroten. Het gaat heel goed met hem hij heeft heel veel baat gehad bij de behandeling. Zijn zelfvertrouwen is gegroeid, hij maakt makkelijker contact met andere mensen en hij voelt zich ook niet meer zo opgelaten, wanneer hij bij andere mensen is of bijvoorbeeld in een winkel.

Mevr. K. - zelfvertrouwen

Het gaat heel goed, geen sigaret of wiet aangeraakt en zoals gehoopt geen centje pijn. Het gaat me heel makkelijk af, zelfs als ik een wijntje drink weet ik de impuls om weer te roken met gemak te onderdrukken. Ik slaap weer gewoon, zonder wiet blijkbaar wel heel licht dus ik word vaak wakker maar dat weegt niet op tegen het gevoel gezond te zijn! Zelfs begonnen met hardlopen dus dikke dankjewel, je hebt me enorm geholpen!

Mevr. E. - stoppen roken, stoppen wiet

Ik hoorde via een kennis dat middels hypnotherapie de vliegangst bij een vriend volledig onder controle was. Vanwege mijn eigen angsten voor het vliegen en dan zeker al een dag van te voren, was een afspraak al snel gemaakt. Na één bezoek, en ik was zeker sceptisch, was de vliegangst verdwenen. Ik ging volledig rustig het vliegtuig in. Voor alle zekerheid toch nog een tweede afspraak gemaakt, voor een langere reis naar Amerika, echter is de vliegangst volledig verdwenen.
Zelfs bij hevige turbulentie of onlangs een doorstart bij storm bleef ik volledig rustig zonder angst. Dus bij deze hartelijk dank, mijn leven met vliegen is aangenaam geworden.

Dhr. G. - Vliegangst

Je behandeling heeft zeker goed aangeslagen, ben een stuk zekerder en heb het gevoel te kunnen beïnvloeden. Stoelgang ook veel regelmatiger. Kortom, succes! Scorelijst:

 • Obstipatie van 3 naar 1

 • Diarree van 7 naar 1

 • Pijn van 6 naar 1

 • Winderigheid van 9 naar 2

 • Opgeblazen gevoel van 7 naar 1

 • Darmlediging gevoel van 8 naar 2

 • Pijn van 2 dagen in de week naar 0 dagen

 • Tevredenheid over stoelgang van 50% naar 85%

Mevr. I. - PDS

gistermiddag de vuurdoop gedaan en bij mijn kameraad op ziekenbezoek op 6 hoog ... Ik kon in de hoge hal omhoog kijken zonder te duizelen ... kwam uit de lift zonder vreemd gevoel... op de roltrap over het randje gekeken ... en bij mijn kameraad aan t raam gezeten ... voelde wel onwennig maar heel anders dan twee dagen eerder 😃👍 het voelt een beetje van oh jee een roltrap .... en als je er dan op staat merk je niks 😳... ik denk dat ik gewoon even weer wat zelfvertrouwen  moet opdoen of zo ... komende week maar eens bij mijn neef op de koffie op 11 hoog 😅

Dhr. R. - Hoogtevrees

Het gaat goed. Gewichtsverlies gaat gestaag door ben nu 6 kilo kwijt. Ik heb geen behoefte om tussendoor te eten en porties zijn voor mij prima. Merk wel dat ik ze steeds kleiner maak ben steeds sneller vol. Ik luister heel graag naar je geluidsfragment. Voel me super en heb veel energie. Fijn weekend, groet

Mevr. B. - maagband

Ik wilde de hypnose inzetten om gezonder te gaan leven, omdat dit elke keer mislukte Ik heb geen overgewicht, maar ga wel elke keer de mist in met snoepen/snacken en wilde zo graag wat meer doorzettingsvermogen hebben in het sporten. Ik heb een goed gevoel over gehouden aan de sessie :) Ik voel veel behoefte aan gezond eten, minder naar suiker, ongezonde dingen. Ook elke keer zin om te sporten/ bewegen. Voel me fit. Hoop dat het nu doorzet (uiteraard ben ik daar ook zelf bij, sowieso met mn ‘wil’s kracht 😄)

Mevr. C. - eetpatroon

Sinds 2018 ben ik een niet-roker. Zeer professioneel en toch ook gemoedelijk.  Na 2 sessies een niet roker en dat na 30 jaar te hebben gerookt had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb velen de weg naar Elja weten te wijzen met voornamelijk succes!

Mevr. M. - stoppen roken

Ik wil heel graag mijn ervaringen delen wat betreft mijn hypnotherapie.
Na jaren van lijnen / afvallen en weer aankomen wilde ik heel graag het op een andere manier aanpakken.
Via via verhalen gehoord over hypnotherapie. Ben me gaan inlezen en ik kreeg een goed gevoel bij Hypnosecentrum Oost. Ik heb contact gezocht en mijn problemen uitgelegd.
Ik wilde zo graag van het snaaien/ snoepen af en het tussendoor maar eten. Al met al was ik 17 kilo te zwaar.
We hebben er voor gekozen om een maagband te plaatsen. Vanaf het eerste consult merkte ik al resultaat. Heb geen behoeft meer gehad om tussendoor wat te eten. Mijn porties eten werd al kleiner en hield me netjes aan 3 keer per dag eten. Tweede consult werd de maagband geplaatst en ik was ook al afgevallen, had er totaal geen moeite mee.  Elke dag luisterde en luister ik naar het geluidsfragment en ervaar hier erg veel steun van. Inmiddels 3 consulten gehad en voel me heerlijk. Ben 6 kilo afgevallen en voel me fit en beweeg weer graag. Heb veel meer energie.
Ik merk dat mijn porties steeds kleiner worden die ik op kan en toch een voldaan gevoel . Heb geen behoefte om tussendoor nog te eten. Het hoeft voor mij niet heel snel te gaan, ben al blij met mijn kleinere porties en 3 maaltijden per dag. Kan makkelijk een verjaardag of feestje bijwonen zonder te moeten eten. Ik heb dankzij deze therapie er een vriend(in) bij voor het leven. Want zo noem ik mijn virtuele maagband. Ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Bij deze HARTELIJK DANK!

Mevr. A. - Maagband

Beste Elja, leuk om jou te laten weten dat presentatie goed ging!! Spanning viel erg mee. Het ‘witte vlak’ hielp!
Dank je wel😊

Mevr. E. - angst presenteren

Het gaat echt heel erg goed. Ik ben ondertussen 8 kg kwijt en zonder dat het mij heel veel moeite kost. Zonder strijd in mijn hoofd,… zo fijn. Luister bijna elke dag jou sessie af, meestal net voor ik ga slapen. Ik slaap er ook nog eens geweldig op hahahaha, en dat is mooi meegenomen. Mijn eetpatroon is eigenlijk overdag nauwelijks veranderd maar merk wel dat wat ik, eet wat minder is. De grootste winst zit denk ik zelf in de avonden en de weekenden. Ik taal niet meer naar extraatjes en neem ik wel wat dan is het eigenlijk vooral een gezonde keuze die ik maak. Waar ik eerst koos voor chocoladepinda`s, kies ik nu voor worteltjes of fruit. Zoals je leest,… ik ben een tevreden mens.

Mevr. T. - Maagband

Ik zou nog even laten weten hoe het met mij gaat. Ik wilde even mijn nachtdiensten afwachten voordat ik je een berichtje terug zou sturen. 
Eigenlijk gaat het wel goed. Ik slaap goed en mijn nachtdiensten gingen ook goed. Kon daarna lekker slapen. 
De gedachten dat het ooit bij een volgende zwangerschap ofzo zou terug komen is nog niet weg maar word niet meer angstig  van deze gedachten. 

Mevr. L. - Slaapproblemen, angst voor slapen

Hoi😃 ja het gaat super goed nog geen last en geen sigaret gerookt🤛🏻💪🏽nu komt het weekend met de wijntjes 😂 maar heb er een goed gevoel over 👍was de eerste dag een beetje wazig 👀 maar dat gaat nu goed.
Na het weekend: helemaal goed gegaan 👍de trek was er soms maar laten staan gaat makkelijk!

Mevr. D. - Stoppen met roken

De afgelopen week wou ik je al schrijven maar kwam er steeds niet toe. Na de hypnose voelde ik mij apart op een positieve manier. Ik voelde mij blij, vrij en had zin om wat te doen. Ik had daarna ook de trip naar A. waar ik al voor een test kwam te staan door onderweg ergens wat te eten. De afgelopen maand had ik meer dit soort dingen staan en na een lange tijd, durf niet eens te schatten hoelang, heb ik zelfs weer in de stad wat gegeten. Dat was een hele grote stap voor mij. Ik voelde mij eerst nog wel gespannen maar wanneer ik op het terras zat, ebte het van mij weg. Ik haalde een paar keer diep adem en heb kunnen genieten van het eten (zelfs het bord leeggegeten). Ondertussen ook impulsief geluncht in de stad, uit eten geweest in T. en nacht gelogeerd bij mijn schoonouders. Af en toe merkte ik nog wel dat mijn lichaam en geest niet op een lijn is. De zogenaamde ‘aanvallen’ zijn lang niet meer zo extreem en ik voel mij ook beter als ik  ergens ben.

Mevr. K. - emetofobie (overgeefangst) slikklachten

Hoi, het gaat goed met me, heb niet meer die buien dat ik denk ergens een tekort aan te hebben en dan ga snaaien. Neem af en toe iets lekkers, kan na 1 blokje chocolade ook stoppen, eet vaak worteltjes tussendoor, eet minder en heb geen honger. Ben 8 kg afgevallen. Luister de opnames bijna nooit af, ben er eigenlijk niet mee bezig en toch gaat het supergoed!! Groetjes

Mevr. T. - maagband

SLAPEN

Mevr. R. is 72 jaar en komt bij mij voor ondersteuning bij afvallen. Mevrouw heeft hartritmestoornissen en loopt permanent met een bewakingskastje. Vóór de hypnotherapie sliep mevr. slecht, boven te zien op de rode balkjes (3 uur slaap) en gele balkjes (5 uur slaap) Na de hypnose is haar slaapprobleem zeer positief veranderd, bijna allemaal groene balkjes van 7 uur slaap per nacht.

NAGELBIJTEN

Jongedame van 9 met nagelbijten. Naast aangroeiende nagels ook lekkerder in haar vel. (zelfvertrouwen, rustiger)

HypnoseCentrumOost Wiedenbroeksingel 4 7481BT Haaksbergen 06 - 21 400 992 info@hypnosecentrumoost.nl