THERAPEUT

Als jong meisje was ik al geïnteresseerd in gezondheid en welzijn van andere mensen, verpleegkundige worden was dan ook een logische stap. Na diplomering heb ik enkele jaren op interne geneeskunde gewerkt, daarna volgde specialisatie op de hartbewaking. In de loop van de jaren ontwikkelde ik steeds meer interesse in de wisselwerking tussen lichaam en geest. Nadat mijn echtgenoot door één sessie hypnotherapie grotendeels verlost was van een allergie werd dit de start van mijn ontwikkelingsreis in hypnose en hypnotherapie. Naast 4-jarige HBO Hypnotherapie & Psychosociale therapie heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd: medische hypnotherapie voor kinderen bij dr. Vlieger en C. Frankenhuis, , PSBK, PDS hypnotherapeut, Mindfulness, Hartcoherentie, Virtuele maagband, OMNI hypnotherapie, trainingen directe hypnose bij o.a. Jeffrey Stephens, Bob Burns, Roy Hunter en Sean Michael Andrews.
Ik woon samen met mijn man, kinderen ( 9 en 11 jaar) honden katten en kippen.

PRAKTIJK

Medisch Hypnose Centrum zit op de eerste verdieping van gezondheidscentrum het Wiedenbroek. In het gezondheidscentrum werken diverse (para)medische disciplines; u vindt er o.a. de polikliniek van ziekenhuis MST Enschede, huisartsenpraktijken, laboratorium, thuiszorg, osteopaat, etc.
Voordeel is dat er onderling samengewerkt wordt.
De praktijk is goed aan te rijden via de "oude" N18 en u kunt gratis parkeren voor de deur. Ook met openbaar vervoer is de praktijk makkelijk te bereiken, de bushalte is voor de deur. Het gebouw heeft een lift en is volledig rolstoeltoegankelijk.

HypnoseCentrumOost Wiedenbroeksingel 4 7481BT Haaksbergen 06 - 21 400 992 info@hypnosecentrumoost.nl