Hypnose biedt een oplossing voor alle mensen die klaar zijn met de sigaretten en een rookvrij leven willen! Verban jouw onderbewuste drang naar een sigaret / nicotine.

non-smoking-2367409_1920.jpg

Stoppen met roken?

Hypnose biedt een oplossing voor alle mensen die klaar zijn met de sigaretten en een rookvrij leven willen! Met hypnose verban je jouw onbewuste drang naar een sigaret. 

Hypnose helpt om definitief te stoppen met roken. Door middel van hypnotherapie verban je jouw onderbewuste drang naar een sigaret / nicotine. Ervaar al na één sessie een verschil!

Iedere roker weet dat roken ongezond is, dat het stinkt en heel veel geld kost. Er zijn maar weinig rokers die daar niet mee zouden willen stoppen. Toch doen ze het niet omdat ze bang zijn dat het niet lukt. Of ze zijn bang voor ontwenningsverschijnselen. Of ze doen het wel en vallen na een poosje weer terug in hun oude gewoonten. 


Misschien heb je al van alles geprobeerd: nicotinepleisters, medicijnen, E-sigaret, acupunctuur, je wilskracht inzetten.

Puur op wilskracht stoppen met roken lukt ongeveer 6% van de mensen. Nicotine pleisters en -kauwgom of de E-sigaret geven een iets hogere kans, 13%. Groot nadeel is dat je de nicotine nog steeds binnenkrijgt, alleen op een andere manier. Medicijnen geven bij veel mensen nare bijwerkingen.

Hypnose is heel geschikt om een einde te maken aan de verslaving aan sigaretten. Tijdens een hypnotherapeutische sessie zullen we in je onderbewustzijn de gedragspatronen die je naar een sigaret doen grijpen aanpakken. 
De kracht van hypnose is enorm en er is meestal maar 1 sessie nodig om definitief af te rekenen met je nicotineverslaving.

 

Hoe dat werkt? Het is aangetoond dat de lichamelijke ontwenning van nicotine eigenlijk heel licht is. Anders zou je ’s nachts wel wakker worden omdat je enorme behoefte hebt aan een sigaret. Er is ook nog niemand verslaafd geweest aan nicotinepleisters.

De verslaving zit dus met name in je hoofd. Om specifieker te zijn: in je onderbewustzijn, het stemmetje dat steeds roept om een sigaret.

Roken is voor 90% aangeleerd gedrag, en slechts 10% lichamelijke verslaving.

Hypnose richt zich op het onderbewustzijn, dáár waar het aangeleerde gedrag omgezet wordt in gewenst gedrag: een niet-roker zijn.

Stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk!

Elke dag staat een sessie voor je klaar, het enige wat je hoeft te doen is lekker gaan liggen en luisteren. Door het volgen van mijn stem kun je heerlijk diep ontspannen en de dingen die ik vertel kun je je makkelijk voorstellen.

Je bent een beetje tussen slapen/waken in, vergelijkbaar met dagdromen of meditatie. 

In deze diep ontspannen staat kun je makkelijk dingen leren en de veranderingen maken die jij graag wilt maken: een niet roker zijn. 

man koptelefoon.PNG

Hypnose is een zeer comfortabele en succesvolle manier om te stoppen met roken.

Roken is voor het grootste gedeelte een aangeleerde gewoonte: elke keer als je koffie drinkt, gegeten hebt, het gezellig hebt of stress ervaart pak je automatisch een sigaret.

Nu ben je op het punt gekomen dat je wilt stoppen, en merk je dat je rook-programma's sterker zijn dan jij zelf.

 

Door het gebruik van dit  'Stoppen met Roken' audioprogramma kun je makkelijk stoppen met roken. Hypnose helpt je deze onbewuste rookprogramma's te veranderen, gewoon terwijl jij ontspannen luistert naar de sessies.

sigaret breken.jpg

Programma - stop met roken

12 weken programma -  hypnotherapie

Dit programma biedt jou alles wat je nodig hebt om definitief met je rookverslaving te stoppen

  • je kunt direct starten

  • comfortabel vanuit je eigen huis

  • 24/7 toegang tot alle sessies, oefeningen, informatie en tips 

  • geen bijwerkingen, medicijnen of pleisters

  • vergoeding van je zorgverzekering*

Slechts € 97,- 

Na invullen van je gegevens en eerste termijnbetaling ontvang je direct toegang tot het programma.

We laten je dan een intake formulier invullen, een scorelijst, en plannen een videoconsult of belafspraak in. 

Meer informatie over de opbouw van het programma vind je hier.

Hoe werkt het programma?

Stap 1 - de voorbereiding

Stap 2 - vandaag ga je stoppen

Stap 3 - op naar een rookvrij leven

Gedurende 7 dagen luister je dagelijks het geluidsbestand

"de voorbereiding". Ben je na deze 7 dagen nog niet helemaal klaar of komt de stop-dag niet goed uit, dan kun je langer blijven luisteren.

Dit is je stop-dag. In deze sessie "ik ga stoppen" zet je de definitieve stap om te stoppen met roken. Maar ook deze mag je zo vaak luisteren als je wilt.

Deze sessie kun je zo nodig beluisteren na het stoppen. Heerlijk als ontspanning en het helpt je de nieuwe patronen bestendigen. Deze kun je gebruiken zo lang als nodig.

"Sinds januari 2018 ben ik een niet-roker. Zeer professioneel en toch ook gemoedelijk. Na 2 sessies een niet roker en dat na 30 jaar te hebben gerookt had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb velen de weg naar Elja weten te wijzen met voornamelijk succes!"