top of page

DE PDS HYPNOTHERAPEUT IS AANGESLOTEN BIJ DE VOLGENDE (BEROEPS)VERENIGINGEN

NBVH

NBVH_logo.png

Waarom een NBVH®-hypnotherapeut?

De NBVH is de grootste non-profit beroepsvereniging van hypnotherapeuten in Nederland. Onze circa 400 leden zijn opgeleid op HBO-niveau en voldoen aan strenge eisen. Middels bijscholing, intervisie, supervisie en visitatie wordt kwaliteit gewaarborgd. Jaarlijks wordt hun licentie na zorgvuldige controle vernieuwd. Lidnummer 17017. https://www.hypnotherapie.nl/

RBCZ

logo RBCZ.png

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert en  RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren Lidnummer 190093R.

https://rbcz.nu/index.html

Daarmee valt zorgverlener onder het tuchtrecht bij TCZ. www.tcz.nu

logo-scag.jpg

SCAG

Aangesloten bij de SCAG kunt uw rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding bij eventuele klachten. De praktijk voldoet hiermee aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), en draagt bij aan de kwaliteit van zorg.

https://www.scag.nl/

index.png
logo pds ver.jpg
logo-pds-therapeuten.png
logo-pds-therapeuten.png

VEKTIS

Een Algemeen GegevensBeheer-code (kort: AGB-code) is een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database. Dit systeem wordt beheerd door Vektis.

AGB code praktijk: 90065631 AGB code therapeut: 90106401  https://www.agbcode.nl/

SAMENWERKENDE PDS THERAPEUTEN

U kunt voor het darmmanagement programma terecht bij gespecialiseerde PDS-therapeuten. Zij zijn aangesloten bij de landelijke vereniging: ‘Samenwerkende PDS-therapeuten’ en werken in praktijken verspreid over Nederland. Deze therapeuten hebben minimaal een driejarige opleiding tot hypnotherapeut gevolgd. Daarnaast hebben zij een aanvullende PDS-specialisatie gevolgd. Aan deze specialisatie hebben verschillende vooraanstaande internisten en professoren meegewerkt als gastdocent.

PDSB

Het doel van de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging (PDSB) is mensen met PDS-klachten te steunen in het leven met de ziekte, onder andere door: Lotgenotencontact Voorlichting aan leden, patiënten, artsen en anderen
Stimuleren van onderzoek naar oorzaken en behandelmethoden van PDS
Behandeling en zorg te verbeteren, belangenbehartiging van patiënten.

PDS THERAPEUT KINDEREN

Een deel van de PDS-therapeuten heeft zich extra geschoold om op basis van een wetenschappelijk onderzocht hypnoseprotocol ook kinderen met chronische buikpijn te kunnen behandelen. In nauwe samenwerking met C. Frankenhuis is in 2011 een bijscholing voor PDS-therapeuten ontwikkeld om deskundig uitvoering te kunnen geven aan het wetenschappelijk onderzochte hypnose-protocol voor kinderen met chronische buikklachten. In samenwerking met professor dr. Marc Benninga (kinder-maag-darm-leverarts) en dr. Arine Vlieger (kinderarts)

EZH.jpg

EERSTELIJNSZORG HAAKSBERGEN - ZOEK UW ZORG

De EZH, is een medisch-sociaal netwerk dat verbindt, informeert en samen werkt
Dit doen we dichtbij, dichtbij de mensen, waarbij de mens centraal staat, zodat we samen goede zorg verlenen EZH: Wij zorgen samen voor de inwoners van Haaksbergen.

bottom of page